Salven un gos en un incendi

No hi ha Nadal sense història amb final feliç. És el cas dels fets succeïts aquest dilluns a la tarda, al voltant de les 18 h. Una alerta per incendi en un pis del carrer Ramon Llull de Malgrat de Mar ha activat els serveis d’emergències per sufocar el foc que s’hi havia produït a l’interior i que ja havia arribat a la cuina. Com a mesura de prevenció, segons la policia, s’hauria evacuat diversos veïns de l’immoble afectat. Una persona ha hagut de ser atesa en el mateix lloc de l’incident pels serveis mèdics, ja que havia inhalat fum.
Mentrestant, els Bombers han treballat per apagar el foc fins que s’ha donat per extingit. Poc després, s’ha procedit a ventilar i revisar la resta de plantes de l’edifici per tal d’assegurar-se que no havia quedat cap possible focus que provoqués que el foc revifés. La sorpresa ha arribat quan, durant els treballs d’inspecció en el pis incendiat, els Bombers s’han trobat amagat un gos. El petit animaló ha estat rescatat sa i estalvi i tot fa suposar que més tard s’ha retornat al seu propietari.

Anuncis