Recollint les demandes de la mainada

visita patge reial

Al llarg dels pròxims dies, els emissaris dels Reis Mags seran a Malgrat de Mar. Tal i com marca la tradició, durant la seva visita s’encarregaran de recollir les cartes amb els desitjos de les nenes i els nens. Més endavant, els patges traslladaran les demandes i exigències de la mainada a Ses Majestats amb l’objectiu que aquests les facin realitat… si s’han portat bé, és clar.

La recollida de cartes es farà durant tres dies en diferents punts del municipi. Sense anar més lluny, aquest dimecres dia 2 de gener de 2019 la plaça Família Maristany -al barri Malgrat Nord- en serà un dels primers. El Patge Reial hi farà acta de presència al voltant de les 11 h.
L’endemà dijous els llocs escollits són el mercat municipal i els carrers del centre. La visita de l’emissari dels Reis finalitzarà divendres. Al matí, se’l podrà trobar a la plaça Germana Campos i de cara a la tarda als Jardins de la Torre de Can Sala.

Anuncis