Cap infant sense joguina

pexels-photo-298825

Nova jornada solidària a Malgrat de Mar amb motiu de la celebració de l’arribada dels Reis Mags. La iniciativa estarà destinada als infants. En concret, a aquells la família dels quals es troba en situació de vulnerabilitat econòmica i té com a objectiu que tota la mainada rebi la seva corresponent joguina.

La campanya de recollida de joguines tindrà lloc al pavelló de l’avinguda Tarragona. Serà aquest divendres dia 4 de gener, a partir de les 10 h i fins les 13 h. Paral·lelament, al llarg de la jornada diverses entitats i clubs locals oferiran un seguit d’exhibicions relacionades amb la pràctica esportiva.

Des de l’entitat organitzadora, Creu Roja Alt Maresme, s’ha subratllat la necessitat del caràcter no bèl·lic i no sexista de les joguines que es facin arribar. També es prega que siguin noves i amb components per ser usades en equip.

Durant l’edició de l’any passat es van recollir un total de 240 joguines. De la campanya se’n van beneficiar un centenar de nenes i nens del municipi.

Anuncis