Comença la recollida d’arbres naturals

tancats de fusta

Aquest divendres al matí, operaris de la brigada municipal han estat instal·lant tancats de fusta en diferents punts del municipi. La mesura forma part de la campanya que s’inicia cada any en arribar aquestes dates. Es tracta del servei de recollida d’arbres de Nadal naturals, aquells que han estat ornamentant algunes cases durant les festes.

Els tancats es poden trobar a les places Germana Campos, Marià Cubí i Pau Casals. També se n’han posat a les avingudes Mediterrània -cantonada Camí del Pla- i Costa Brava -a tocar del CAP-. El darrer és a la cruïlla entre els carrers Canigó i Pirineus. Aquests punts de recollida s’hi estaran fins el dia 14 de gener.

Més endavant, un cop finalitzi la campanya i s’hagin recollit els arbres dipositats, d’aquests s’ha previst fer-ne compostatge.

Anuncis