Esperant la il·lusió

Reis 2017

Melcior, Gaspar i Baltasar es troben a pocs quilòmetres de distància de Malgrat de Mar. Ara fa unes setmanes, els Reis Mags van iniciar el seu trajecte anual amb destí al municipi maresmenc, carregats amb alguns dels obsequis que faran arribar a les nenes i nens la nit del dia 5 de gener de 2019.

Ses Majestats desembarcaran damunt de cotxes clàssics la tarda de dissabte, al voltant de les 18 h i al pavelló esportiu de l’avinguda Tarragona. Allà, la comitiva formada per un centenar de voluntaris els donarà la primera rebuda. Poc després, les carrosses reials enfilaran pels carrers Passada i Girona, les avingudes Mediterrània i Carme, carrers Carme, Fonlladosa, Joan Margall i Balmes. Enguany, la temàtica de la cavalcada estarà dedicada al transport. En aquest sentit, un globus zeppelin i un submarí groc de grans dimensions donaran vida i color per a complementar el trajecte reial.

Al voltant de les 20 h s’ha previst la rebuda oficial al parc de Can Campassol, on Ses Majestats rebran la clau màgica, aquella que permet obrir totes les portes de les llars malgratenques. També saludaran a tothom, en especial a la mainada, que podrà lliurar-los en mà les cartes amb els seus desitjos. En aquest aspecte, i com a novetat, s’habilitarà una “cua alternativa” per a nenes i nens amb diversitat funcional (mobilitat reduïda, sords, autisme, dificultats motors, amb gos d’assistència, invidents, sordmuts o trastorn neurològic).