Mantes per als rescatats al Mediterrani

qs_photo_2

imatge: Open Arms

L’organització Open Arms fa una crida a la ciutadania demanat mantes per a la pròxima missió prevista en aigües del Mediterrani. Segons s’ha indicat, es tracta de material imprescindible durant els rescats ja que se’n facilita una a cada persona ja siguin menors o adults.
El vaixell d’Open Arms salparà el dia 7 de gener. Fins a les hores, s’estarà ancorat al port de Barcelona, que és on es poden fer arribar les mantes.

Per tal de facilitar el lliurament de mantes a l’organització, a Malgrat de Mar s’ha habilitat un punt de recollida. El local del Rovell -ubicat al carrer de Mar, 77- serà l’espai on aquelles persones interessades les hi podran dipositar. Es podrà fer al llarg d’aquest divendres dia 4 de gener, des de les 10.30 h i fins les 17 h.

Anuncis