Menjar saludable a l’escola pública

pexels-photo-1279330

Els centres educatius públics de Malgrat de Mar comptaran amb un nou servei de menjador. En concret, els àpats que s’oferirà a la mainada a partir d’aquesta setmana tindran les característiques de “menjador ecològic amb criteris de sostenibilitat social i ambiental”. Les escoles on es posarà en marxa seran el col·legi Montserrat i la llar d’infants Els Fesolets. El Marià Cubí resta a l’espera d’incorporar-s’hi més endavant.

Ara fa uns mesos, des d’Educació es va manifestar la intenció de millorar el model de servei de menjador del centres educatius públics del municipi. En aquest sentit, un dels objectius a assolir era oferir als infants “aliments de qualitat amb paràmetres de proximitat i ecologia, així com també la qualitat del servei pedagògic dels monitors del servei de menjador”.

El passat mes de juny de 2018, la licitació del servei, però, va quedar deserta. Per tal de garantir-lo i evitar deixar sense menjador a les escoles afectades es va haver de realitzar una contractació menor. Finalment, després d’elaborar un nou plec de clàusules per al concurs, aquest mes de desembre s’ha adjudicat el servei, que tindrà una vigència de dos anys -amb possibilitat de prorrogar un any el contracte- per un preu de 137.470 euros.

Anuncis