Malestar pel retard en la reforma del passeig

passeig marítim malgrat

Malgrat de Mar ja ha adjudicat de manera oficial la reforma del Passeig Marítim. La signatura del contracte amb l’empresa encarregada del desenvolupament del projecte es plasmarà a mitjans de gener. Per tant, les obres començaran a finals de mes i, si no hi ha cap impediment, finalitzarien entre maig i juny de 2019. La primera fase dels treballs comprendrà des de la plaça de l’Àncora fins l’avinguda Països Catalans.
L’esperada rehabilitació de la zona turística començarà i finalitzarà, doncs, molt més tard del que s’havia anunciat inicialment. Des del govern s’ha justificat el retard al·legant diversos impediments administratius, entre els quals un recurs interposat per la cambra oficial de contratistes d’obra de Catalunya i la manca d’un informe de l’empresa espanyola d’infraestructures ferroviàries.

Degut a la demora en l’inici de la reforma i davant el greuge que les obres puguin causar, diversos propietaris de negocis del Passeig Marítim es plantegen la possibilitat de denunciar el consistori malgratenc.

Anuncis