Quan la música pren la paraula

índice

imatge del cartell del concert

Tres joves músics s’han aplegat al voltant dels seus preuats instruments per fer arribar la música clàssica al públic en general, tal i com han assegurat. Aquest és un dels objectius principals nascuts de la unió entre Núria Robert (violí), Joan Muntada (acordió) i Queralt Valls (violí), tots ells estudiants de 4t curs a l’Escola Superior de Música de Catalunya.

Després de dos concerts primerencs a Oliana i Sant Joan de Vilatorrada, “Paraules d’uns joves músics” finalitzarà el seu recorregut aquest diumenge dia 13 a Malgrat de Mar. El recital tindrà lloc a la Capella de l’Antic Hospital i començarà a les 12 h. Els assistents hi podran escoltar peces de coneguts autors com J. S. Bach, Josep Pla i J. Brahms, entre d’altres.

Anuncis