Trobada dels més antics

car-antique-50s-60s-48187

El Cafè de Palafolls i el Club Patí Malgrat han sumat esforços per organitzar la 1a Trobada de Cotxes Antics que s’ha previst fer a Palafolls. La iniciativa sorgeix pràcticament de la casualitat, durant una trobada informal entre responsables del Cafè i l’entitat esportiva, ha indicat Manolo Juiz, del club d’hoquei.

La trobada tindrà lloc el dia 16 de març. A partir de les 17 h es farà la concentració dels vehicles al Cafè de Palafolls. Una hora més tard, una cercavila recorrerà diversos carrers del municipi. El colofó final a la festa el posarà una botifarrada popular, amenitzada amb música en directe. Les persones que hi vulguin participar prèviament hauran d’adquirir el tiquet corresponent per al sopar. Els qui hi assisteixin damunt el seu singular cotxe clàssic tindran l’àpat gratis.

Les inscripcions ja es poden fer, trucant als telèfons: 629 292 331 – 696 405 711

cafè de palafolls.2

Anuncis