Es multipliquen els casos de violència masclista

pexels-photo-1475426

Segons les darreres dades facilitades per la Policia Local de Malgrat de Mar, durant el període d’un any comprès fins el passat mes de novembre de 2018, una cinquantena de dones han estat maltractades al municipi. En concret, s’han denunciat 48 casos de violència de gènere. Es tracta d’una xifra significativament superior a la registrada en el decurs del període anterior, durant el qual es van registrar 28 agressions masclistes.
Una quarantena d’aquestes agressions ha tingut lloc en l’àmbit de la llar. Segons la policia, no es té constància de casos relacionats amb violència sexual.

El perfil de l’agressor pràcticament sempre és el mateix: el d’un home de nacionalitat espanyola, d’entre 35 i 45 anys d’edat i veí de Malgrat de Mar. La majoria dels maltractadors han estat detinguts per la policia. Pel que fa a les dones que han estat víctimes de violència, se’ls ha donat el suport establert i s’ha derivat el seu cas a serveis socials, segons s’ha indicat.

Anuncis