Nova neteja a fons dels carrers

neteja-carrers

El consistori malgratenc ha anunciat una imminent campanya de “neteja en profunditat” dels carrers del municipi. L’anunci s’ha fet a través de l’alcaldessa Carme Ponsa, qui ha assegurat que la neteja es durà a terme de manera “exhaustiva i constant”. Segons Ponsa, les tasques es realitzaran simultàniament dividint la població en tres sectors. Els treballs es faran en llocs com, per exemple, la calçada, voreres i mobiliari urbà. També es netejaran alguns espais afectats per pintades o grafits.

Aquest tipus de neteja en profunditat es realitza periòdicament a Malgrat de Mar. Per fer-ho, l’empresa encarregada utilitza la maquinària corresponent, així com aigua a pressió.

El calendari de l’actuació s’avisarà amb suficient antelació, ja que prèviament s’hauran de fer retirar els vehicles estacionats en els carrers afectats i així evitar que aquests no dificultin les tasques de neteja.

Anuncis