Continua la millora dels espais infantils

joc infantil

Malgrat de Mar continua desplegant les tasques de millora dels espais de joc destinats a la mainada. En aquest sentit, les pròximes zones d’esbarjo on ben aviat s’hi substituiran elements malmesos, se’n posaran de nous o es reformaran seran el parc Francesc Macià, la plaça de les Mines de Can Palomeres i els Jardins de la Solidaritat. En algun dels casos, les actuacions responen a les tasques de manteniment habituals. En d’altres, es tracta del projecte endegat pel govern municipal amb la voluntat de reformar aquests espais infantils.

Pel que fa al parc Francesc Macià, s’ha previst substituir-hi algunes de les actuals estructures, que amb el pas del temps i el seu ús continuat han quedat malmeses. L’actuació incorporarà nous elements com cavalls mòbils i gronxadors, entre d’altres.

A la plaça de les Mines de Can Palomeres, les millores que s’hi vol fer estaran destinades en especial a la mainada amb diversitat funcional. És per això, que alguns dels elements de joc que s’hi posaran seran adaptats. L’espai de seguretat també s’ampliarà. La intenció inicial és fer-ho amb ull de perdiu, les conegudes popularment com “pedretes”.

Finalment, l’estructura ubicada en els Jardins de la Solidaritat, a tocar amb el camp de futbol, es retirarà per posar-ne una altra. També serà de grans dimensions i simularà un dinosaure.

Pendents de millora queden encara altres zones. És el cas de la plaça de la Família Maristany. Un espai públic on el govern local es va comprometre a realitzar-hi una reforma integral, incloent-hi suggeriments i aportacions fetes pel veïnat a través d’un procés de participació ciutadana. Aquesta actuació, però, resta pendent al desenvolupament del projecte de dinamització del barri.