Ampliaran l’aparcament de l’antic escorxador

aparcament escorxador

Des de fa un mes aproximadament, s’estan realitzant treballs de neteja a l’antic escorxador de Malgrat de Mar. Uns terrenys municipals que fins ara han servit de magatzem per a material de tot tipus, bàsicament restes d’obra. L’espai es troba a tocar amb l’aparcament de vehicles ubicat entre els carrers Girona i Josep Ragull i Vilaró, davant el centre esportiu de salut.
Segons ha explicat la regidora d’Obra Pública, Mireia Castellà, un cop alliberats els terrenys, s’adequaran amb la intenció d’ampliar el pàrquing i guanyar disponibilitat per aparcar en aquesta zona del veïnat.

Es dona el cas, que des de l’Associació de Veïns de Llevant s’havia demanat la millora d’aquest espai. Ara fa un any, l’entitat veïnal denunciava públicament la brutícia i males olors que s’hi generava en aquests terrenys municipals.

Anuncis