Dignificaran l’entrada al Passeig Marítim

desembocadura passeig

El govern local vol dignificar el tram final de l’avinguda Bon Pastor, ubicat entre la desembocadura de la riera i el carrer Sant Esteve. L’espai representa una de les principals entrades a la zona turística del municipi i fins fa poc s’hi ubicava l’oficina de turisme i altres serveis. Es tracta d’un “cul de sac que no es va adequar quan es va fer l’avinguda Bon Pastor i que està molt deteriorat”, ha indicat la portaveu del govern. Neus Serra ha explicat que des del consistori s’està “mirant de quina manera es pot fer la millora, que permetria guanyar perspectiva del passeig nou ja que s’eliminarà l’angle mort que hi ha en aquest punt”, ha detallat.

L’actuació comportaria canvis en el mobiliari urbà, així com de l’actual tanca metàl·lica. “Aquest punt necessita un rentat de cara, sobretot si anem fent un passeig s’han d’anar millorant aquests aspectes que conflueixen cap a la zona”, ha conclòs la portaveu del govern.

Aquest dilluns s’inicien els treballs de reforma del Passeig Marítim de Malgrat de Mar. Les obres afectaran el tram comprès entre la plaça de l’Àncora i l’avinguda Països Catalans. Es tracta de l’execució de la primera fase del projecte de millora de la zona i que, segons la previsió, ha de finalitzar a finals del mes de maig.