Dos cotxes topen frontalment

Aquest dilluns, al voltant de les 11.15 h, hi ha hagut una topada frontal entre dos vehicles. L’accident ha tingut lloc a la carretera N-II al seu pas per Malgrat de Mar. Segons ha informat la Policia Local, el xoc s’ha produït després que un dels cotxes implicats envaís el carril contrari, per on hi circulava l’altre cotxe accidentat.
De resultes dels fets, dues persones han hagut de ser traslladades a l’Hospital Sant Jaume de Calella. No consta que cap dels ferits sigui veí del municipi, segons s’ha indicat.

Fins el lloc de l’accident s’hi han personat efectius de la Policia Local, Mossos d’Esquadra, Bombers i Serveis d’Emergències Mèdiques. Mentre s’han dut a terme les tasques corresponents per atendre els ferits s’ha tallat al trànsit la carretera, donant pas alternatiu als vehicles que hi circulaven.
Passades les 12 del migdia s’ha restablert la normalitat en el tram afectat de la N-II, un cop s’han retirat els vehicles accidentats.

col·labora

elmalgratenc.cat és una plataforma de comunicació independent, que no rep cap tipus de subvenció pública i es nodreix econòmicament a través del suport dels seus anunciants. Tu també hi pots contribuir. D’aquesta manera ajudes a mantenir viva la tasca informativa que realitzem diàriament.

€5,00

Anuncis