Reclamen millores a la plaça dels Bombers

plaça bombers voluntaris

Usuaris de la plaça dedicada als Bombers Voluntaris de Malgrat de Mar -entre els carrers Tramuntana i Cadí- demanen que es millorin diversos aspectes de l’espai. En concret, es tracta de detalls relacionats amb les zones enjardinades, ja que en determinats punts de la plaça les plantes sobreixeixen amb excés i els impossibilita circular per la vorera amb normalitat. En aquest sentit, es dona algun cas de persones amb mobilitat reduïda que necessiten d’una cadira de rodes per als desplaçaments.

La plaça dels Bombers Voluntaris és un dels espais públics del municipi on s’hi aplica el model de jardineria sostenible, que es desenvolupa a Malgrat de Mar des del 1998, l’any en què el consistori es va adherir a la Carta d’Aalborg amb l’objectiu de treballar per enriquir la qualitat mediambiental a través de diverses accions com, per exemple, la creació de jardins sense reg per a millorar la gestió de l’aigua, l’ús de plantes autòctones i la no utilització de productes químics per combatre les plagues.