Més mainada als Fesolets

llar infants municipal

imatge exterior de la llar d’infants municipal Els Fesolets

Des de fa un temps, gairebé una dotzena de nenes i nens es troben en llista d’espera a la llar d’infants Els Fesolets. Per tal de facilitar la incorporació d’aquests infants al centre, es posarà en marxa la sisena aula d’educació infantil d’1 a 2 anys d’edat. El servei -que s’ha previst iniciar-lo en breu- el prestaran dues professionals, una de les quals ho farà de reforç.
Per fer-ho possible, el consistori malgratenc hi ha avocat una dotació econòmica d’uns 31.600 euros. Uns diners que se sumen a la despesa anual de la llar d’infants, que serà de 318.000 euros per aquest 2019.

Amb la matriculació d’aquests nous 11 infants, la llar d’infants comptarà amb un total de 83 nenes i nens.

D’altra banda, i a preguntes relacionades amb la possibilitat d’establir línies de treball que permetin a les famílies la conciliació personal, familiar i laboral, la regidora d’Educació ha respòs que l’ajuntament “no té competències”. Núria Casajuana considera que “a les mares se’ls hauria de garantir una paga”, entre d’altres actuacions. Per tant, segons la regidora, “no podem lluitar en aquest sentit”. Casajuana, però, sí ha subratllat que la tasca a desenvolupar des del consistori és “garantir que els infants es trobin en la millor situació possible”.

Anuncis