Calçotada!

calçotada cafè de palafolls

Ens trobem immersos en plena temporada de calçots, que s’allargarà fins el mes d’abril. Al voltant d’aquesta suculenta ceba tendra hi gira tota una indústria i, sobretot, activitats festives i socials relacionades com les clàssiques calçotades. En aquest aspecte, el Cafè de Palafolls ja n’està preparant una a la localitat. Es tracta de la primera que organitza i tindrà lloc diumenge dia 10 de febrer.

La calçotada del Cafè de Palafolls començarà a les 14 h i per a participar-hi cal reserva prèvia, que es pot fer trucant al número de telèfon 629 29 23 31.

“Els comensals que hi assisteixin podran gaudir d’un àpat molt complert, on evidentment a taula no hi faltaran els calçots i la tradicional salsa amb què se’ls acompanya”, ha indicat el responsable del Cafè de Palafolls, Francesc Tresserras. “La calçotada és oberta a tothom i esperem una bona afluència de públic”, ha subratllat.

cafè de palafolls.2