1.600 intervencions policials per ajudar persones

En el decurs del passat 2018, els agents de la Policia Local de Malgrat de Mar han dut a terme un total de 1.614 serveis assistencials. Es tracta d’un tipus d’intervenció policial destinada especialment a prestar ajuda a persones que es troben en dificultats.
La xifra de serveis realitzats ha disminuït si es compara amb les de l’any anterior, que va ser de 1.801 actuacions d’aquestes característiques. Tot i això, si es mira una mica més enrere es pot comprovar com les dades indiquen un augment de les intervencions efectuades. En aquest sentit, el 2014 van ser de 1.224 i l’any 2015 se’n comptabilitzar 1.324.

El servei assistencial més habitual que desenvolupa la policia de Malgrat de Mar és l’atenció a les persones grans que viuen soles. En molts casos han sofert caigudes o altres accidents dins de casa.

Al llarg d’aquestes darreres setmanes, i davant la davallada de temperatures, la policia fa un seguiment exhaustiu de les persones majors de 75 anys d’edat que viuen soles. Ho fa seguint un calendari prèviament establert, porta a porta i en coordinació amb altres departaments del consistori.

Altres intervencions relacionades amb el servei assistencial fan referència a conflictes entre menors, dins de les famílies, per problemes als centres educatius o per donar una primera atenció a persones sense sostre.

 

Anuncis