Les millores al camp d’esports, en temps mort

canaló camp esports

El govern malgratenc ja té projectat l’arranjament del canaló que provoca filtracions d’aigua al camp d’esports. Els treballs s’ha estimat que podrien costar entre 2 o 3 mil euros i es realitzarien aquest any. La reforma, però, es troba a l’espera de l’aprovació definitiva dels pressupostos municipals -actualment en període de resoldre les al·legacions- ja que aquests diners formen part de la partida econòmica global que es destina al manteniment de les instal·lacions esportives de Malgrat de Mar, segons ha indicat Mireia Castellà, regidora de Serveis Municipals.

Els aiguats de mitjans del mes de novembre passat, van tornar a evidenciar el mal estat en què es troben les instal·lacions esportives. En aquest cas, el camp municipal d’esports. El CD Malgrat va denunciar la filtració d’aigua que es va produir en un magatzem de la sota grada usat per a guardar-hi material. El canaló del sostre de la grada n’és la principal causa. El material emprat no ha resultat adequat, s’ha oxidat i s’hi han creat forats degut a l’oxidació.
Aquest fet va comportar que el regidor d’Esports, Miquel Ruiz, no descartés la possibilitat de demanar responsabilitats a l’empresa encarregada de la construcció del camp d’esports.

Anuncis