Càmeres per vigilar l’accés al centre

cc3a0merescontrol

El sistema de càmeres de control d’accés al centre continua a l’espera de posar-se en marxa. En aquests moments, segons s’ha assenyalat des del govern, s’està elaborant la campanya informativa que permetrà al veïnat de la zona conèixer quin i com serà l’ús que se n’haurà fer.

Les càmeres de control d’accés estan ubicades en els carrers Ramon Turró, Mallorca i Mar. El mes de novembre se’n van instal·lar un total de quatre i un cop es posin en funcionament llegiran les matrícules dels vehicles que hi circulin. Hi podran accedir aquells que estiguin autoritzats prèviament. La resta, els que no disposin de permís per fer-ho, seran sancionats de manera automàtica. El nou sistema substituirà les pilones activades amb un comandament a distància.

L’anunci de col·locació d’aquestes càmeres va despertar desconfiança entre residents d’alguns carrers afectats, ja que consideraven que es vulnerava el seu dret a la intimitat.

Anuncis