Del passeig a l’arbreda

magnòlies

Des d’aquest passat dijous, dues magnòlies presideixen l’arbreda de Can Feliciano. Es tracta de dos exemplars d’aquesta espècie que fins ara es trobaven al Passeig Marítim. Amb motiu de les obres de reforma que s’hi estan fent, s’han retirat i ubicat en aquest espai emblemàtic del municipi. A partir d’ara, doncs, ambdues magnòlies acompanyaran el grup d’acàcies que hi ha en aquesta zona de la riera.

L’actuació se suma a les que paral·lelament s’han dut a terme al parc Francesc Macià i la plaça Seynod, on s’hi han plantat 4 i 5 magnòlies respectivament, també provinents de la zona turística.

Els treballs de trasplantament han estat precedits per la tala d’alguns arbres del Passeig Marítim. Les tasques van provocar queixes i indignació de diversos sectors i veïns del municipi. Des del consistori s’ha indicat que es va fer en base a un “estudi tècnic” que determinava quins exemplars es podien conservar o trasplantar i quins s’haurien de tallar, ja que estaven malmesos i “no sobreviurien al trasllat”.

Anuncis