Més tasques de manteniment a l’església

treballs església

Al llarg d’aquests darrers dies, s’estan efectuant treballs d’arranjament i manteniment a l’església de Malgrat de Mar. Segons ha explicat personal de l’empresa encarregada, les tasques consisteixen en “assegurar algunes de les pedres de la teulada i tapar forats per evitar que els coloms hi entrin”. Sovint, les aus hi fan niu i degut als seus excrements -que tenen un elevat efecte corrosiu- es malmeten parts de l’edifici.

La finalització dels treballs s’ha calculat que serà a mitjans de la pròxima setmana. També inclouen la neteja de la façana principal de l’església.

Recentment, a l’església parroquial de Sant Nicolau ja s’hi van fer altres tasques de manteniment. En aquest cas, es van reforçar una desena de vitralls. En concret, es van canviar els marcs de ferro que els subjectaven a la paret, ja que es trobaven en molt mal estat i es podrien desprendre.