Cautxú al parc infantil de plaça Catalunya

plaça catalunya

Ben aviat, la zona d’esbarjo per a la mainada ubicada a la plaça Catalunya -entre els carrers Ramon Turró i Blanch- presentarà un nou aspecte. Aquest dilluns, s’ha previst l’inici dels treballs per fer-li un rentat de cara. Les tasques de millora s’allargaran uns 2 mesos i inclouen la substitució del terra de pedretes -ull de perdiu- per paviment de cautxú. La mesura ha estat ben rebuda per part d’usuaris habituals de l’àrea de jocs, en especial les mares i pares dels infants que sovint hi juguen.

La remodelació de l’àrea infantil també comportarà la instal·lació de nous elements de joc i mobiliari urbà. L’accessibilitat, la plantació de més arbres i la col·locació d’una font d’aigua potable són altres aspectes de millora que s’ha previst desenvolupar-hi.

La remodelació de la plaça Catalunya sorgeix del procés de participació ciutadana endegat durant el 2018.

Anuncis