Nova plaça a Ca l’Arnau

obres plaça ca l'arnau

La plaça de Ca l’Arnau es troba en ple procés de transformació. Des d’aquest passat dilluns, s’hi estan fent canvis i millores seguint les indicacions copsades a través d’un procés de participació. És a dir, veïnes i veïns són els qui han decidit com volien que fos l’espai. Les seves propostes i suggeriments, però, han estat supervisats en tot moment per tècnics municipals.

Amb la remodelació, a la plaça s’hi podrà accedir a través d’escales, que s’habilitaran davant l’edifici modernista. L’actuació inclou la creació de zones enjardinades i la col·locació d’una font d’aigua potable. Pel que fa al terra, aquest passarà a ser de sorra compactada a “plataforma pavimentada”.
Els fanals es desplaçaran i la vorera que envolta la plaça pel carrer Passada s’eixamplarà amb l’objectiu d’ampliar l’espai de pas per als vianants, segons s’ha assenyalat des del consistori.

Les obres està previst que finalitzin en poc menys de 2 mesos i tenen un cost aproximat d’uns 47.000 euros. Una empresa local és l’encarregada d’executar-los.

Anuncis