Mesuraran la contaminació als carrers

captadors de partícules

tram del carrer Girona

Malgrat de Mar disposa d’una vintena de “captadors de partícules”. Es tracta d’uns aparells que han de mesurar el grau de contaminació atmosfèrica que hi ha als carrers. Els aparells els ha facilitat la Diputació de Barcelona i s’ha previst instal·lar-ne un total de 6 al llarg dels carrers Passada i Girona, una de les vies més transitades del municipi.

Amb la seva implantació es “dona compliment a la petició efectuada pels veïns de la zona”, que han estat reclamant des de fa temps un estudi sobre el grau de contaminació que es produeix en aquest eix, ha indicat la regidora de Medi Ambient. Mireia Castellà ha afegit que la resta d’aparells es col·locaran en diferents punts de Malgrat de Mar amb el mateix objectiu. Un fet que permetrà tenir un resultat més ampli sobre la contaminació atmosfèrica causada pels vehicles.

Els captadors de partícules s’ha previst col·locar-los el dia 11 de febrer i s’hi estaran fins el 4 de març.

Anuncis