Projecten la creació d’un nou centre esportiu

Projecten la creació d’un nou centre esportiu a tocar de la platja i convertir-lo en un punt neuràlgic per a diferents disciplines esportives com la natació, vela o kite surf.
Inicialment, la idea passa per ubicar les instal·lacions en els terrenys on es troben les pistes municipals d’atletisme, al Camí de la Pomereda. Abans, però, l’actuació aniria precedida de la reforma integral de les pistes, ja que permetria homologar-les i d’adaptar-les a les competicions de primer nivell.

JxC Malgrat 002

La proposta l’ha traslladada Jofre Serret -candidat de Junts per Catalunya a Malgrat de Mar– al Secretari General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, durant una visita que Gerard Figueras ha realizat als equipaments esportius municipals aquest dijous al matí.
El centre esportiu és “un projecte d’alt nivell que situaria Malgrat de Mar en el mapa, en el lloc que es mereix”, paral·lelament es treballaria per potenciar i fomentar valors com la cooperació i l’estima per la natura, ha assenyalat Serret.

Per la seva banda, Gerard Figueras ha aplaudit la proposta del partit que encapçala Jofre Serret, recordant que l’avantprojecte de pressupost de què disposa el Govern Català facilitaria tirar endavant la creació d’aquest nou centre esportiu. Figueras ha recolzat les seves manifestacions després de subratllar el treball que es fa contínuament per tal d’actualitzar i modernitzar les instal·lacions esportives de tot Catalunya.

Destinació Turisme Esportiu

“Malgrat de Mar reuneix els requisits necessaris per aconseguir el segell de Destinació de Turisme Esportiu”. Així ho considera el candidat a l’alcaldia de Junts per Catalunya a Malgrat de Mar. “El municipi té una situació idònia per a la pràctica d’aquells esports vinculats amb la natura. Nedar, córrer o anar amb bicicleta són els tres grans eixos que ens permeten gaudir d’uns esports que no necessiten de grans recursos econòmics, però sí d’una aposta ferma de col·laboració amb les administracions i les entitats esportives locals”, ha detallat Serret.

L’objectiu d’obtenir el distintiu l’ha avalat el Secretari General de l’Esport. Gerard Figueras ha afirmat que “Malgrat de Mar està situat en un enclavament excepcional. No només per la seva façana marítima sinó perquè es troba entre dues comarques i un sector molt procliu als esports a l’aire lliure. És un encert aprofitar tot aquest posicionament estratègic i el bagatge que ja es té”.

La creació d’un nou centre esportiu i l’obtenció del segell de Destinació Turisme Esportiu són dues de les propostes que Junts per Catalunya a Malgrat de Mar ha inclòs en el seu programa electoral per a les eleccions municipals del mes de maig de 2019.

JxC Malgrat 001

Anuncis