Malgrat de Mar busca nous policies

policia Malgrat de Mar

Malgrat de Mar necessita incorporar 3 nous agents de policia al cos. En la darrera convocatòria de les places s’hi han presentat un total de 163 aspirants. D’aquests, 104 han estat admesos provisionalment. 28 s’han exclòs de manera provisional, a l’espera que presentin la documentació necessària. La resta, una trentena, se’ls ha exclòs definitivament.

Una vintena dels aspirants que s’han presentat per formar part de la plantilla de la Policia Local de Malgrat de Mar són dones.

De cara al dia 27 de febrer s’ha previst que els aspirants realitzin la prova de coneixements generals, que consistirà en una cinquantena de preguntes en format test sobre diversos temes. La prova tindrà lloc a l’edifici de les Cases dels Mestres. L’endemà dijous 28 de febrer, aquells que hagin estat qualificats com a “aptes” en haver superat la prova anterior, hauran de desplaçar-se fins a les pistes municipals d’atletisme. Allà s’hi desenvoluparan les proves d’aptitud física. Aquesta darrera fase de la convocatòria determinarà quins dels aspirants opta a entrar a la Policia Local vestint l’uniforme del cos local.

Aquesta és la segona convocatòria que s’efectua al municipi per tal de cobrir 3 llocs de treball com a agents de policia de Malgrat de Mar. La primera es va declarar deserta, ja que els aspirants finalistes no van superar les proves d’accés.