El canvi de llambordes es fa esperar

llambordes

La renovació de les llambordes davant de l’ascensor inclinat començarà més tard del que s’havia anunciat. Des del govern local s’ha atribuït el retard a la instal·lació que s’ha fet al carrer Passada dels captadors de partícules per mesurar la contaminació que causen els cotxes. Durant les obres per substituir les llambordes s’hauria de desviar el trànsit, principalment en aquest punt viari. L’acció comportaria que els resultats de l’estudi sobre la pol·lució no s’ajustessin a la realitat. Degut a això, s’ha decidit posposar els treballs, que s’iniciarien aproximadament d’aquí a unes tres setmanes, un cop finalitzin les captacions d’aire.

Les llambordes ubicades just davant de l’ascensor inclinat de Malgrat de Mar es troben en molt estat. El pas constant de vehicles ha provocat l’aparició de diversos sotracs que s’han convertit en un risc per aquells que hi circulen.
El passat estiu es va aprovar una despesa econòmica per tal de renovar la zona afectada. L’actuació també inclou la col·locació de nous pivots de seguretat. Aquests seran lluminosos per millorar la senyalització vertical en aquest tram de carrer.

Punt conflictiu

El tram viari del carrer Passada que voreja la plaça Josep Anselm Clavé, entre els carrers de l’Església i Bellaire és sovint conflictiu. Veïns de la zona han denunciat en diverses ocasions que alguns vehicles hi circulen excedint el límit de velocitat establert. A més, molts conductors no respecten el pas de vianants que hi ha per accedir a l’ascensor inclinat, posant en perill les persones que hi travessen.

Anuncis