Can Sala, centre de moda

can sala

L’edifici modernista del carrer de Mar és buit des de finals d’estiu. L’organisme públic que fins el moment l’ocupava el va deixar lliure per mudar-se a unes oficines del carrer del Carme. Inicialment, segons s’havia anunciat, la casa ha d‘allotjar-hi la regidoria de Turisme. Mentrestant, i a l’espera que el trasllat sigui efectiu, la torre disposa d’un espai on desenvolupar-hi certes activitats.

Aquesta circumstància no ha passat desapercebuda i s’ha volgut aprofitar per convertir Can Sala en un centre dedicat a la moda. Serà, però, de manera esporàdica. En concret, la tarda-nit del divendres dia 22 de febrer. A partir de les 15 h i fins les 22 h, una desena de comerços locals ompliran la planta baixa de l’edifici per oferir als visitants descomptes de final de temporada en roba i complements.