Malgrat ens Mou

malgrat ens mou

Aquest dijous al migdia, s’ha presentat el nom de partit i l’eslògan de campanya que el PDeCAT a Malgrat de Mar ha escollit per a participar a les eleccions municipals del 26 de maig. L’anunci s’ha fet en el decurs d’un acte celebrat a la nova seu del partit, al carrer de Mar.
Junts per Catalunya-Malgrat ens Mou vol ser “la peça clau” el pròxim mandat municipal. “Ens mou la cultura, l’esport, el comerç, la indústria… Però sobretot ens mou la passió de treballar per Malgrat de Mar. Aquesta passió és la que volem transmetre als malgratencs i malgratenques”, ha assenyalat Jofre Serret, cap de llista de la formació.

“Som peça clau del govern actual i ho volem continuar sent per liderar els projectes del nostre municipi”.

Junts per Catalunya-Malgrat ens Mou i “la peça clau” pretenen simbolitzar la “fórmula inclusiva i àmplia” amb què el partit afronta les municipals. Segons ha detallat Jofre Serret, es tracta d’un “projecte transversal que inclogui a tots i cadascun dels malgratencs perquè es puguin sentir còmodes i co-responsables de la transformació que Malgrat de Mar es mereix per encaminar-lo a convertir-se en un poble modern i de futur, encarant línies de llarg trajecte”.

juntspercatmalgrat

Durant l’acte de presentació, el cap de llista de Junts per Catalunya-Malgrat ens Mou s’ha fet acompanyar per membres de la candidatura i del partit. Jofre Serret ha manifestat que la llista de les persones que completen la formació es donarà a conèixer en breu.

Anuncis