Crida a la vaga general

vaga 21 febrer

Sota el lema “Sense drets no hi ha llibertat”, per aquest dijous dia 21 de febrer s’ha anunciat una jornada de vaga general a Catalunya. La convocatòria la fa el sindicat Intersindical-CSC -de caràcter independentista-, coincidint amb el judici als presos polítics catalans.

La derogació completa de la reforma laboral, el salari mínim català de 1.200 euros, la recuperació de les lleis socials vetades pel Tribunal Constitucional, la plena igualtat de tracte i oportunitats als centres de treball i un servei públic de qualitat i amb condicions laborals dignes són algunes de les demandes que s’esgrimeixen per justificar la nova aturada de país.

Segons el sindicat, la vaga “ha rebut el suport de més d’una cinquantena d’organitzacions sindicals, socials i polítiques” i es preveu que sigui “massiva”.

Anuncis