Denunciats 13 conductors beguts o drogats

Aquest cap de setmana, la Policia Local de Malgrat de Mar ha activat un dispositiu de seguretat i prevenció per tal d’evitar accidents de trànsit, en especial durant l’horari nocturn. El cos ha establert diferents controls d’alcoholèmia i detecció de drogues en les principals vies d’entrada i sortida al municipi.

La policia ha denunciat 13 persones per conduir sota els efectes de l’alcohol o les drogues i ha detingut un individu que es trobava en cerca i captura.

Segons dades facilitades per la policia, el resultat de l’actuació ha estat de 149 proves d’alcoholèmia realitzades, de les quals 8 han donat positiu. D’aquestes, 4 han estat de caràcter penal.
Pel que fa a la prova que es fa als conductors per saber si han consumit algun tipus de droga -l’anomenat drogotest, se n’han fet un total de 3. El conductor d’un vehicle ha donat positiu i una persona ha estat denunciada per possessió de drogues.

D’altra banda, en el decurs del mateix dispositiu policial s’ha detingut un individu sobre qui pesava una ordre de cerca i captura i un altre ha estat imputat per conduir sense el permís corresponent per fer-ho. L’operació s’ha saldat amb 5 cotxes immobilitzats, 2 denúncies per conduir sense la ITV i una per fer-ho amb el carnet de conduir caducat.

col·labora

Si has arribat fins aquí és fruit de la feina del grup de persones que conformen elmalgratenc.cat i que fan possible els seus continguts. Som una plataforma independent, que no rep cap tipus de subvenció pública i es nodreix econòmicament a través del suport dels seus anunciants. Tu també hi pots contribuir. D’aquesta manera ajudes a mantenir viva la tasca informativa que realitza diàriament elmalgratenc.cat

€5,00

Anuncis