Una plaça en regeneració

plaça Cardona Malgrat

Part del veïnat de Malgrat Nord decidirà com ha de ser i quins usos tenir la plaça Fèlix Cardona, inaugurada oficialment a principis dels anys 80. L’espai forma part d’un conglomerat de blocs de pisos entre els carrers Girona, Eivissa, Josep Maria Folch i Torres i Horta d’en Pla. Es tracta d’una de les places més grans del municipi i que es vol reconvertir en eix central i vertebrador del barri.

Membres d’associacions, partits polítics i veïns de la zona han mantingut una trobada per posar fil a l’agulla a la regeneració de la plaça. En realitat, la reunió s’ha fet en el marc del procés participatiu endegat des del consistori que ha de culminar amb l’execució del projecte de renovació de l’espai.

El govern local ha destinat 130.000 euros a la remodelació de la plaça dedicada a l’explorador malgratenc Fèlix Cardona.

Veïnes i veïns aproven la intenció de remodelar la plaça, però consideren prioritària la millora d’altres espais del barri com la plaça Maristany, ja que es troba en un estat força degradat i presenta símptomes evidents d’abandonament i manca de manteniment.

Anuncis