Ajuts per millorar condicions de vida

El consistori malgratenc destinarà un ajut econòmic de 5.000 euros per finançar part del Projecte Maresme Solidari, una iniciativa de la Fundación Vicente Ferrer que té com a objectiu millorar les condicions de vida de les persones més desfavorides d’Andhra Pradesh (Índia).
El projecte consisteix en la construcció tres embassaments d’aigua i la implantació de sistemes de reg per degoteig i per aspersió en algunes comunitats de la zona. El seu cost total és de 300.000 euros.

Segons dades facilitades per l’entitat, de la iniciativa se’n “beneficiaran un total de 56 famílies: 222 persones, 108 dones i 125 homes”.

Amb aquesta aportació, Malgrat de Mar se suma a la col·laboració econòmica que ja han fet diverses localitats del Maresme.

D’altra banda, també en la vessant de solidaritat i ajuda, el consistori destinarà 5.000 euros a Mans Unides en el marc del projecte que permetrà a les persones que viuen a les zones rurals de Kara (Togo) tenir accés a aigua potable. Finalment, s’ha aprovat un altre ajut d’uns 1.200 euros per a un projecte de cooperació internacional en l’àmbit educatiu al Senegal.

 

Anuncis