Les bombolles s’escampen

bufa la bombolla

il·lustració: allakinda.com

La campanya Bufa la Bombolla té com a principal objectiu recollir diners per ajudar a la difusió, recerca i investigació de les immunodeficiències primàries (IDP). La iniciativa arrenca l’any 2017 a Malgrat de Mar. De les hores ençà, hi han col·laborat bàsicament persones, negocis i entitats locals, però també d’arreu del territori.

Tal i com han indicat els impulsors de la campanya, a partir d’ara les bombolles solidàries inicien un camí que les portarà més enllà, ja que una cooperativa se’n fa càrrec de la distribució dels bufadors. Els pots es podran trobar, doncs, en la cinquantena d’establiments de què disposa a Catalunya, València i Balears. També es podran adquirir a través de la seva botiga on-line.

L’anunci de la incorporació de la cooperativa com a element col·laborador en la campanya, s’ha donat a conèixer coincidint amb la 12ena edició del Dia Mundial de les Malalties Minoritàries. A Catalunya, la jornada se celebra sota el lema “Fem pinya, fem benestar”.