Una obertura que es demora

obertura Mediterrània

Els treballs d’obertura de l’avinguda Mediterrània acumulen retard. Les obres van començar a finals del mes d’octubre i, segons es va anunciar, s’haurien d’haver enllestit en uns tres mesos.
Dues són les causes amb què es justifica la demora. Segons s’ha indicat des del govern local, la redifinició del tram final del calaix de recollida d’aigües pluvials i la troballa de restes òssies davant el cementiri han provocat l’endarreriment de les obres.

En aquests moments, s’ha subratllat, s’està a l’espera d’un informe tècnic a càrrec de l’empresa encarregada dels treballs per tal d’avaluar els detalls precisos del retard. El document també facilitarà saber amb exactitud la nova data de finalització.

L’obertura de l’avinguda Mediterrània té un cost d’uns 1.200.000 euros. Permetrà la connexió amb el carrer Sant Elm i facilitarà la mobilitat de vehicles. També donarà continuïtat al carrer Caporal Fradera i servirà per a urbanitzar solars de propietat municipal ubicats a la zona. Es traca d’una actuació contemplada en el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de l’any 2005.

Anuncis