Robatoris durant la nit de Carnaval

robatori estètica

Enfundat amb un passamuntanyes per evitar ser reconegut, un individu ha entrat a robar en un establiment. En concret, en un local d’estètica del carrer Girona de Malgrat de Mar.
Els fets han ocorregut a primera hora de la matinada d’aquest dissabte. Segons ha relatat la propietària del negoci, el lladre ha trencat el vidre de l’aparador de l’establiment. Un cop en el seu interior ha arrencat la màquina enregistradora i se l’ha endut amb els diners que hi havia dins.
El local està equipat amb un sistema de seguretat. Aquesta circumstància ha fet que saltés l’alarma que es troba connectada amb la Policia Local. Immediatament, agents dels cos s’han personat fins el lloc del succés. El lladre, però, ja havia fugit amb el botí. Tot i això, el robatori ha estat enregistrat per les càmeres de seguretat de l’establiment. La gravació permetrà afegir pistes a la investigació que s’ha posat en marxa per tal d’atrapar l’autor dels fets. En aquest sentit, al voltant de les 13 h, una unitat de la policia científica dels Mossos d’Esquadra ha estat recopilant in situ més detalls sobre el robatori i cercant empremtes dactilars que facilitin la identificació del lladre.

Es dona el cas que durant la mateixa matinada s’ha produït un robatori en un domicili del carrer Joan Coromines. Una zona relativament pròxima al lloc on ha tingut lloc el primer fet delictiu esmentat. A hores d’ara, no es té constància que ambdós successos guardin algun tipus de relació o hagin estat perpetrats pels mateix individu.