Un centenar de persones al Ranxo

ranxo carnaval 2019

Un centenar de persones ha pogut gaudir de l’àpat popular que ha tingut lloc aquest dissabte al migdia a Malgrat de Mar. L’acte s’ha celebrat a l’espai de les Peixateries Velles sota un marcat caràcter solidari. En aquest sentit, els comensals que hi han assistit han contribuït amb una aportació econòmica mínima. A canvi, se’ls ha ofert una ració del tradicional ranxo de Carnaval.
El desenvolupament de l’activitat ha permès recollir uns 400 euros. Aquests diners es destinaran al projecte de construcció d’un pou d’aigua en una zona rural de Gàmbia (Àfrica) on hi viuen al voltant de mig miler de persones.

Des de l’entitat organitzadora del Ranxo de Carnaval, l’associació d’Acció Solidària Colors, s’ha fet una valoració positiva de tot plegat. “N’estem molt satisfets”, han assenyalat.

Anuncis