Les llambordes del malestar

llambordes

Aquest dilluns han començat els treballs per canviar les llambordes del carrer Passada de Malgrat de Mar. En concret, en el tram entre els carrers Desclapers i Bellaire. L’actuació té un cost d’uns 16.000 euros, que s’han pagat a través d’una subvenció atorgada per la Diputació de Barcelona.
La renovació de les llambordes trigarà aproximadament una setmana. En caldrà dues més, però, per facilitar que les noves que s’hi col·loquin quedin fixades com cal, sense perill de malmetre’s un cop els vehicles hi circulin pel damunt.

Tal i com és habitual en aquests casos, les tasques de renovació del paviment han comportat que aquest tram del carrer Passada quedi tallat al trànsit, així com diversos canvis de mobilitat al voltant de la zona afectada per les obres. Un fet que ha despertat nombroses queixes entre veïns, vianants i conductors. Alguns han lamentat la dificultat que els suposarà al llarg d’aquest temps “portar la mainada a l’escola” o arribar “puntuals a la feina”. D’altres han anat més enllà, qualificant l’actuació de mesura d’electoralista.