Dos detinguts per un robatori al mercat

robatori mercat

Aquest dijous al migdia, la col·laboració veïnal s’ha mostrat crucial en el moment de detenir els autors d’un robatori al mercat de la fruita i la verdura, ubicat a l’aparcament del Liceu. De fet, han estat usuaris i paradistes del mercat els qui han retingut un dels lladres mentre arribava la policia. Durant la malifeta, a l’individu l’acompanyaven dos còmplices més, un home i una dona. La noia ha estat enxampada per agents de la Policia Local poc després de fugir del lloc dels fets. En concret, l’han atrapada en el carrer Ramon Cama mentre es canviava de roba, amb l’objectiu de no ser reconeguda. L’altre lladre hauria aconseguit escapolir-se.

Els lladres han robat un parell de telèfons mòbils, pertanyents a persones que es trobaven de visita al municipi. Una de les terminals ha estat recuperada i es retornarà a la seva legítima propietària.