Un camió causa destrosses en una girola

girola mediterrània

Aquest dimarts al vespre, un camió de gran tonatge s’ha endut pel davant la girola que hi ha a la cruïlla entre el carrer Girona i l’avinguda Mediterrània de Malgrat de Mar. Durant la maniobra per efectuar el gir en direcció el cementiri, el vehicle ha topat amb la rotonda. Degut a la trompada, el camió ha arrencat part del formigó que l’envolta i protegeix. Diversos blocs d’aquest material han quedat escampats a la via pública, que poc després s’han fet retirar.

Els fets han ocorregut al voltant de les 19 h. Una hora més tard, s’ha pogut identificar i localitzar el camió, així com la persona que el conduïa. Segons la policia, al conductor se l’ha denunciat per circular dins el casc urbà amb un vehicle d’aquestes característiques, ja que la llei prohibeix fer-ho. També s’ha redactat un comunicat d’accident pels danys causats al patrimoni.

Anuncis