Rescaten un gos atrapat en un forat

rescat gos

imatge: Bombers

Aquest passat dissabte al matí, un gos ha estat rescatat de l’interior d’un pou de ventilació de les mines de Can Palomeres de Malgrat de Mar, segons han informat els Bombers. Pel que sembla, l’hauria localitzat la policia el dia abans al vespre. Degut a la dificultat que presentava l’accés fins a la zona on estava atrapat l’animal, es va posposar el seu rescat fins l’endemà, després de requerir la col·laboració d’experts en el terreny i en aquest tipus d’actuacions.

Finalment, han estat els Bombers Voluntaris del municipi els qui han tret el gos del lloc on es trobava atrapat. Un cop a l’exterior, a l’animal se l’ha traslladat fins a un centre veterinari local, on s’ha comprovat que no estigués ferit. També s’han iniciat els tràmits corresponents per tal de retornar-lo al seu propietari.