En funcionament, la nova plaça Catalunya

jocs plaça Catalunya

Des d’aquest dilluns a la tarda, la mainada ja ha pogut començar a fer ús del nou espai de jocs infantils de la plaça Catalunya. Es tracta d’una zona recentment remodelada a través d’un procés on les veïnes i veïns del municipi hi han pogut dir la seva. Els treballs han inclòs la col·locació d’una font d’aigua potable i la renovació de mobiliari com bancs i papereres, entre d’altres aspectes. El cost de tot plegat és d’uns 50.000 euros.

El canvi de la plaça ha estat rebut amb cert escepticisme per part de mares i pares de la mainada. Diuen que la zona de joc infantil s’ha reduït considerablement respecte a l’anterior. També consideren que l’espai no s’ha aprofitat suficientment, lamentant que s’hagi envoltat amb una tanca de fusta. En aquest aspecte, des del consistori s’ha manifestat que s’ha fet per seguretat i en base a la voluntat expressada durant el procés de participació ciutadana. Precisament sobre això, molts usuaris han expressat ser desconeixedors de l’acció endegada, ja que els hagués permès aportar-hi els seus suggeriments. 

D’altra banda, però, els qui s’han mostrat satisfets per la nova àrea infantil han estat les nenes i nens que s’hi han anat passant al llarg de la tarda.