Una escola pública i amb ànima

mural Cubí.1

Aquest dilluns al matí, alumnes de l’escola pública Marià Cubí han pintat un mural al centre de Malgrat de Mar. La “pintada” s’ha fet en una de les parets del mercat municipal, a tocar amb el carrer Bellaire. Un dels objectius de l’activitat, que han dut a terme un centenar d’alumnes sota la supervisió de professionals del sector de la il·lustració, ha estat deixar constància que el Marià Cubí és una escola “pública i qualitat”, ha indicat Sara Rubio, cap d’estudis del centre. Es tracta d’una acció a través de la qual s’ha volgut transmetre el fet que són “una escola consolidada, inclusiva i catalana. El mural vol reflectir l’ànima de l’escola”, ha subratllat Rubio.

Paral·lelament, més de 350 nenes i nens del centre educatiu han plasmat la seva particular visió del lema de l’escola “Som ànima, som Cubí”. Ho han fet amb els seus dibuixos. D’entre totes les creacions se n’han seleccionat les “millors”, que s’han exposat al llarg del matí a les Peixateries Velles.

Anuncis