Inquietud veïnal per diversos robatoris

Els darrers dies, el barri de Can Mercader de Malgrat de Mar s’ha convertit en blanc dels lladres. La nit del dijous dia 14 de març, un o diversos individus van forçar la finestra d’un local dedicat al lleure infantil -ubicat al veïnat- per entrar-hi a robar. No hi van trobar diners i es van endur un aparell de televisió i unes quantes llaunes de begudes. 24 hores després, la nit d’aquest passat divendres, l’establiment de venda de fruita i verdura ubicat a la cantonada entre l’avinguda del Carme i el carrer Llibertat, ha estat la darrera víctima dels lladres. En aquesta ocasió, l’autor o autors dels fets s’han apropiat dels diners que hi havia en una de les caixes enregistradores. Segons ha relatat el propietari del negoci, els lladres haurien accedit al local enfilant-se per la teulada d’una casa veïna. En conèixer els fets, a primera hora del matí, els afectats han avisat la policia, qui ha endegat les accions necessàries en aquests casos per tal d’obtenir pistes i proves que facilitin la identificació dels delinqüents, així com la seva posterior detenció.

Es dona el cas, que al llarg de les darreres setmanes s’han produït robatoris similars al voltant d’aquesta zona de Malgrat de Mar. Tot plegat, ha despertat inquietud i alarma entre veïns. Fonts policials han indicat que es treballa per detenir els responsables dels delictes amb totes les garanties. Les mateixes fonts han assegurat que en cap cas es tracta de “bandes organitzades”, ja que bona part dels robatoris són perpetrats per delinqüents comuns -en la majoria de casos veïns del municipi- i dissortadament “vells coneguts” pels cossos policials.

Anuncis