El nou aparcament no convenç

aparcament pista 1

L’aparcament per a vehicles que s’està habilitant al costat de la futura pista polivalent no convenç, segons han manifestat veïns del municipi. Tot i veure amb bons ulls l’espai, temen que es converteixi en un fangar quan plogui. Un fet que argumenten en base a la tipologia del material que s’hi està abocant en els terrenys. En aquest cas, sauló compactat.
La regidora d’Obra Pública i Urbanisme ha sortit al pas de les crítiques recordant que es tracta d’uns “treballs provisionals”. Mireia Castellà ha indicat que en un futur s’ha d’urbanitzar part d’aquest tram del carrer Josep Maria Folch i Torres i el Camí del Pla. “Som conscients que l’aparcament s’haurà d’arranjar quan calgui”, ha reconegut la regidora.

Un cop finalitzats els treballs, l’aparcament tindrà una capacitat per a uns 122 vehicles. Amb aquesta actuació, Malgrat de Mar amplia la demanda de places per a vehicles en aquesta zona del municipi, que els darrers anys ha vist augmentar-ne la necessitat degut al volum d’activitats que giren a l’entorn del camp d’esports i el pavelló municipal.

Anuncis