7 amos de gos multats en 7 dies

caca de gos

Segons s’ha anunciat des del consistori, 7 amos de gossos han estat multats al llarg de la darrera setmana a Malgrat de Mar. 4 dels propietaris no havien recollit les caques de la seva mascota i 3 passejaven un gos perillós sense morrió. En un dels darrers casos, a més, sense la documentació de l’animal.
Les sancions s’han aplicat en base a la normativa municipal, que contempla multes de fins a 250 euros per als infractors i incívics.

L’actuació forma part de la darrera campanya de sensibilització endegada des del consistori malgratenc. Amb aquesta mesura -que s’allargarà una setmana més- es vol recordar als amos de gossos l’obligació que tenen de recollir-ne les caques i procurar que els animals pixin on els pertoca, ja sigui en els embornals o els escocells dels arbres -posteriorment cal tirar-hi aigua. En cap cas, s’ha subratllat, enmig de les voreres, parcs infantils, places, façanes, mobiliari urbà…

Aquest tipus de campanya es realitza de manera periòdica al municipi. L’any 2017, durant el mes de febrer, es va sancionar una dotzena d’amos de gossos.

Anuncis