Menys dies de Barraques

Barraques Malgrat 2018

Barraques 2019 se celebrarà a la platja

Malgrat de Mar ja ha obert a les entitats locals el període d’inscripcions per sol·licitar un espai a Barraques. Enguany, l’activitat tornarà a comptar amb el mateix nombre de guinguetes, que seran de 8 en total. Les entitats seleccionades durant el procés d’admissió hauran d’abonar posteriorment 300 euros aproximadament en concepte de taxa.

L’anunci de l’organització del festival arrenca, però, amb una novetat destacada. Aquesta fa referència als dies de celebració, ja que es redueixen. En aquest sentit, les portes del recinte s’obriran al públic assistent durant 2 nits consecutives. Per tant, doncs, Barraques perd un dia de celebració del festival. La pèrdua l’ha provocada un “ajustament pressupostari” que permetrà reduir la despesa pel que fa al muntatge de la infraestructura, segons s’ha justificat des del consistori.

El festival musical Barraques 2019 se celebrarà els dies 16 i 17 d’agost, dins els actes oficials de la programació de la festa major de Malgrat de Mar. El recinte estarà novament ubicat a la zona de la platja davant la plaça Xesco Boix.

Anuncis